ZoSint bestaat  uit een aantal professionele artiesten aangevuld met veel vrijwilligers. Ons doel is een  onvergetelijke sinterklaasbeleving voor u, uw kind, school, vereniging of bedrijf. Met prachtige kostuums, professioneel haar- en grimewerk en een flinke dosis humor, voeden wij de fantasie die Sinterklaas heet.

Kwaliteit is bij ons een belangrijk item.  Wij hebben extra veel aandacht voor onze uiterlijke vertoning .

Onze acteurs weten door hun jarenlange ervaring indruk te maken op de kinderen. Daarnaast vindt u bij ZoSint alles wat u nodig heeft voor een geslaagd sinterklaasfeest. Een feest op maat is ons uitgangspunt. We gaan graag samen met u in overleg hoe het sinterklaasbezoek er uit mag komen te zien.

Wilt u traditioneel of modern, klein of groot, indrukwekkend of juist wat rustiger.? Alles is mogelijk. Des te meer informatie we krijgen, des te meer wij ons aanpassen aan uw wensen.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u een hoop werk uit handen nemen. U kunt ons boeken voor een bezoek van Sinterklaas, tevens kunt u ons ook inschakelen voor de totale organisatie van uw evenement of een onderdeel daarvan. Zo kunnen wij op ieder formaat decors, attracties, entertainment, artiesten, muziek, kostuums, techniek en catering regelen.